laupäev, 18. veebruar 2017

Kotletid.

Mina, kes ei armastanud hakkliha! :)
Meisterdan kotlette suurima rõõmuga.

Olen selgusele jõudnud, et hea maitse annavad hunnik sibulat ja küüslauku.
Et oleks mõnusam süüa, lasen sibula ja küüslaugu läbi hakkliha masina, siis ei teki olukorda kus lapsed sibula tükke välja uuristavad!
Kotlettide sisse panen ka saia. Leotan piima sees 3 saiaviilu ja lisan hakklihale juurde.


  • 1 kg hakkliha
  • 4 muna
  • 3 sibulat
  • 4 küüslaugu küünt
  • peterselli/tilli (maitserohelist peab olema)
  • hakkliha-liha üld-sool-pipar.
  • saia-piimasegu
Riivsaiaga pätsikesed valmis ja küpsetama!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar