Et neid mitte vanaks lasta tuli idee, et teeks piruka.
Kõik koostisosad olid kodus olemas, peale taigna. Taigna ostsin poest, et aega kokku hoida. (lehttaigen-külm letist, mitte jäätunud).
Kirjeldan kuidas alustasin:
- Rullisin taigna lahti (laiali)
- Määrisin ketsupiga kogu põhja ära
- Juurde läks letso (ämma tehtud) - seal sees oli tomat,paprika,sibul vms.
- Singi kuubikud
- Juustuviilud (tükeldasin piklikuks)
- Pipar, petersell, ürdisegu (maitsestama peab)
- Keerasin rulli ja ahjuplaadile, salgud tegin taignale ennem kokku keeramist.
- Lõpetuseks peale veel juustuviile.
See kõik võttis aega max. 15 min. Ahju läks 20-ks minutiks 160 C juures.
Kaunistuseks värsket peterselli.
Välimus ja maitse on 5* vääriline!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar