teisipäev, 21. veebruar 2017

Singi-juust pirukas.

Pühapäeval käisin väiksema lapsega maal ja ema pakkis kaasa suure hunniku singiviile, ise mõtlen, et kes need ära sööb.
Et neid mitte vanaks lasta tuli idee, et teeks piruka.
Kõik koostisosad olid kodus olemas, peale taigna. Taigna ostsin poest, et aega kokku hoida. (lehttaigen-külm letist, mitte jäätunud).

Kirjeldan kuidas alustasin:

  • Rullisin taigna lahti (laiali)
  • Määrisin ketsupiga kogu põhja ära
  • Juurde läks letso (ämma tehtud) - seal sees oli tomat,paprika,sibul vms.
  • Singi kuubikud
  • Juustuviilud (tükeldasin piklikuks)
  • Pipar, petersell, ürdisegu (maitsestama peab)
  • Keerasin rulli ja ahjuplaadile, salgud tegin taignale ennem kokku keeramist.
  • Lõpetuseks peale veel juustuviile.
See kõik võttis aega max. 15 min. Ahju läks 20-ks minutiks 160 C juures.
Kaunistuseks värsket peterselli.

Välimus ja maitse on 5* vääriline!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar