kolmapäev, 25. jaanuar 2017

Ahju-omlett

Ma ei ole aktiivne hommikusöögi valmistaja ning seega hommikuti ei söö. Aga kui hommikul ärgates ootaks mind tass kohvi ja äsja valminud omlett, sööksin 100% . 
Minu hommik tavaliselt algab tass kohviga, tunni pärast veel üks tassike, siis on kellaaeg seal maal, et Kleviniga õue jalutama. Tagasi koju jõuan on kell nii palju, et oleks vaja õhtusöögi peale mõelda.

Populaarsust kogub "brunch"- Söögikord, hiline hommikusöök ja varajane lõunasöök. Igal pool euroopas on juba ülipopulaarne. Ka Eestis pakutakse n pühapäeviti paljudes restoranides "brunch´i". Siis ei pea ise toitu valmistada, ega nõusid pesema, ning tihti tuleb soodsam kui ise sööke valmistada.
Okei...minul täna nii peenelt ei läinud, sõin ju oma kodus ja ise tegin ka veel. Lihtsalt need kellajad millal ma ükskord söön, meenutasid mulle peene-sõnalist "brunch´i". 😅😁👍



Kuidas ja millega tegin:
  • 4 muna
  • 3-4 vorstiviilu
  • 8 kirsstomatit
  • petersell
  • roheline sibul
  • spinatilehed
  • sool, pipar, õli, piim.
Segada kõik ühes kausis ja valada ahjuvormi.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar