Maitseb kõigile ja ei ole muret, et kappi seisma jääb.
Nii siis, mina valmistan plohvi:
- 600 g sealiha ( ilma pekita )
- 2 väiksemat sibulat
- 1 suur porgand
- 2 küüslaugu küünt
- 180 g tomatipastat 30%
- 100 g ketsupit
- sool, pipar ja liha üld.
- vesi
Samal ajal kui riis potis kees, tükeldasin liha. Järgmiseks porgand,sibul ja küüslauk kuubikuteks.
Kui liha oli pruunistatud, lisasin teised asjad juurde. Lisasin 1 kl vett ja lasin u 20 min kaane all haududa. Mõne aja pärast sai lisatud tomatipasta ja ketsup, ning maitseained. Lasin veel haududa ja lisasin veel vett juurde. ( hautamisel haudub vesi ära, siis on hea juurde lisada ). Kokku haudus liha u 50 min. Siis oli liha kenasti pehme. Ja sai riisiga kokku segatud, hoidsin veel natuke vaiksel tulel, et kõrbema potis ei läheks.
Mina teen selliselt plohvi, ma ei tea kas see on õige või vale, aga mulle maitseb.
Valmistamine võtab aega u 1 h.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar