Valmistamine:
Valasin potti 2 kl suhkurt ja segasin pidevalt, suhkur sulas, kui suhkur oli sulanud ja ilusat värvi lisasin juurde piima. Ma suure hooga valasin kohe 1 l piima suhkru peale ja see automaatselt klaasistus 😖😑😆😇. Siis polnud muud kui väikse tule peal hoolikalt segada, et karamellikommist ühtlase vedeliku saaksin. Sain! Klaasi segasin tärklist koos veega. Lisasin samal ajal segades ja oodates magustoidu paksenemist.
Vaja läks:
- 2 kl suhkurt
- 1 l piima
- 3 spl tärklist
- 1 kl vett
Mõnuuus karamelline magustoit, koos maasikamoosiga!
Väike vihje: Kui raputada magustoidule suhkurt, ei teki peale kilet.
Väike vihje: Kui raputada magustoidule suhkurt, ei teki peale kilet.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar