reede, 27. jaanuar 2017

Karamellikissell



Raskem valmistada kui kakaokisselli.
Valmistamine:
Valasin potti 2 kl suhkurt ja segasin pidevalt, suhkur sulas, kui suhkur oli sulanud ja ilusat värvi lisasin juurde piima. Ma suure hooga valasin kohe 1 l piima suhkru peale ja see automaatselt klaasistus 😖😑😆😇. Siis polnud muud kui väikse tule peal hoolikalt segada, et karamellikommist ühtlase vedeliku saaksin. Sain! Klaasi segasin tärklist koos veega. Lisasin samal ajal segades ja oodates magustoidu paksenemist.

Vaja läks:

  • 2 kl suhkurt
  • 1 l piima
  • 3 spl tärklist
  • 1 kl vett
Mõnuuus karamelline magustoit, koos maasikamoosiga!


Väike vihje: Kui raputada magustoidule suhkurt, ei teki peale kilet.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar